U bent hier : Partners  
 

Onze partners

 
 
 

 

ANCO PROFESSIONAL - bezoek website

Anco Professional, uw expert in pasta!

  • Standard gamma : kwalitatieve pasta voor een scherpe prijs.
  • Kookbestendig gamma : optimaal kookresultaat door versterking kippenei - eiwit.
  • Convenience Torti : kwaliteit en gebruiksgemak in 1 (4 bereidingswijzen)
       

ARDO - bezoek website

'Wij bewaren wat de natuur ons geeft' is al meer dan 40 jaar het motto van Ardo.

Het Ardo-gamma biedt een waaier aan vriesverse groenten, groentenmengelingen, groentenbereidingen, fruit, kruiden, pasta & rijst.  Continue innovatie in nieuwe producten en productiemethoden in samenspraak met de klant garandeert een succesvolle samenwerking.

                           
BONDUELLEbezoek website

Bonduelle is een familiebedrijf, opgericht in 1853, dat kwaliteitsvolle groenten produceert, die met respect voor de aarde worden geteeld.  Bonduelle Foodservice is expert op het gebied van groenten en uw professionele partner in de keuken : van gebruiksvriendelijke vriesverse groenten met korte bereidingstijden tot slimme conserven met stevige bite.

 
BOSTO PANZANI BENELUXbezoek website Bosto website Panzani
Bosto Panzani Benelux, gevestigd in Merksem, is verantwoordelijk voor de verdeling van 2 belangrijke merken in de voeding : Bosto en Panzani.
BOSTO is een Belgisch merk dat sinds zijn ontstaan in 1947 nog steeds in Merksem verwerkt wordt en een belangrijke plaats verworven heeft in de rijstsector.
PANZANI is een internationaal merk van zowel pasta als sauzen dat niet meer weg te denken is van de Belgische markt.
Beide merken, Bosto en Panzani, staan voor producten met een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 

CAMP'S bezoek website
Ingemaakte groentjes, pickles en mosterd!  Al sinds 1905, maar met de blik resoluut op de toekomst gericht is Camp's dé referentie voor 100% natuurlijke zuurwaren.  
Camp's : Met Camp's liggen we aan de basis van de Belgische pickles, we zijn er vrij zeker van dat we de allereerste Belgische pickles maakten!  Daarnaast blijven we aan een hoog tempo innoveren en investeren.  In 2016 namen we een gloednieuwe fabriek in het hart van de Vlaamse Ardennen in gebruik.  Neem zeker een kijkje op onze website ter inspiratie!
 
CONTINENTAL FOODS Belgium - bezoek website

Wie Continental Foods zegt, denkt meteen aan soep en Andy Warhol.  Deze pop-art kunstenaar gaf immers mee gestalte aan de bekendheid van de Amerikaanse soepengigant.  Vandaag is Continental Foods een belangrijke speler op de wereldwijde voedingsmarkt, actief in soepen, sauzen en eenvoudige maaltijden waarin vertrouwde merken zoals Devos-Lemmens, Royco Minute Soup, Chef René, Imperial, Délisoup, ... een gevestigde waarde zijn.

 

DIVERSEY bezoek website

Diversey biedt u een assortiment dat speciaal gericht is op de specifieke schoonmaakbehoefte van de professionele onderneming.  Deze producten maken niet alleen in één keer schoon.  Ze geven u ook de zekerheid van de noodzakelijke hygiëne zodat u zich helemaal kan richten op uw dagelijke business. 

 
 DIVERSI FOODS bezoek website

Sinds 1989 is Diversi Foods actief in de bakkerijwereld.  Van bij het begin staat Diversi Foods synoniem voor authenticiteit, kwaliteit, ervaring en innovatie binnen bake-off, diepgevroren & verse bakkerij-producten.  We onderscheiden ons door ons ruime productaanbod, authentieke en originiele recepten en traditionele en artisanale productiemethodes en de snelheid waaraan we voldoen aan onze klantenbehoeften.  Onze strategie bestaat erin om de specialist te zijn van de specialiteiten in de categorieën premium stokbroden, premium brood(jes), snacking en viennoiserie.

 

FRIGILUNCH nv - bezoek website

Frigilunch is een begrip in de wereld van de vriesverse kant-en-klaar maaltijden. Onze producten vinden hun weg naar de consument via de grootdistributie, homeservice, horeca en collectiviteiten, zowel in binnen- als in buitenland. In ons bedrijf in Veurne worden dagelijks duizenden maaltijden met de grootste zorg bereid. Inmiddels hebben we meer dan 30 jaar ervaring opgedaan en iedere dag opnieuw wordt de lat hoger gelegd op gebied van productontwikkeling, creativiteit, kwaliteit en voedselveiligheid. 

 

FRIESLAND CAMPINA Professional bezoek website

 Betrouwbare kwaliteit, exclusief voor de veeleisende professional.

 

HEINZ Foodservices - bezoek website
Om u te helpen uw gasten keer op keer te plezieren met smaakvolle en onverwachte gerechten, biedt Heinz Foodservice een uitgebreid pakket aan culinaire producten onder de merknaam Honig Professional.  Producten die zich onderscheiden door een uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs en die u alle ruimte geven om eigen accenten aan uw gerechten te geven.
Heinz maakt al 135 jaar sauzen in vele variëteiten en smaken zoals tomato ketchup, mayonaise, ... Om het voor mensen makkelijk te maken van al deze variëteiten te genieten, biedt Heinz verschillende soorten portieverpakkingen sauzen : de sachet voor eenvoud, de dippot om eindeloos mee te variëren en de innovatieve en prijswinnende SqueezeMe! voor fun en gemak.
 
 HOFKIP - bezoek website
Hofkip legt zich toe op de productie van hoogwaardige frituursnacks op basis van kip, zoals de alom gekende Apirio's (gegaarde kippenboutjes) en de Apirio-stick (spies van 5 kippenboutjes), alsook de Chickero Stick (spies van 5 krokante nuggets).

 JULES DESTROOPER- bezoek website
Enkel échte en pure ingrediënten.  Dat is wat je terugvindt in de koekjes van Jules Destrooper.  Van Ierse roomboter over Valencia amandelen, Belgische chocolade en vanille uit Madagascar.  Na meer dan 130 jaar ervaring en vakmanschap, worden de koekjes van Jules Destrooper nog steeds volgens het aloude familierecept gemaakt.
 

LODEWIJCKX nv -  bezoek website

Lodewijckx nv is een eiproducten-producent.  Verse eieren, vloeibare, gekookte en gepelde eieren vinden dagelijks hun weg naar vele klanten.  De grote know-how, de toegepaste technologieën, de strenge kwaliteitscontroles en de voortdurende focus op vernieuwing en klantgerichtheid maken van Lodewijckx een geprefereerde partner voor vele toonaangevende voedingsfabrikanten, banketbakkers, slagers, vleeswarenbedrijven, traiteurs, deegwarenproducenten, chefs van keukens en grootkeukens.  

 

LOTUS BAKERIES nv bezoek website

Lotus Bakeries focust op authentieke specialiteiten uit de koekjes- en gebakwereld zoals speculoos, peperkoek, ontbijtkoek, gebakspecialiteiten, wafels en pepparkakor koekjes. Lotus Bakeries, met hoofdzetel in België, is een dynamische en internationaal georiënteerde onderneming met productvestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Zweden, eigen verkooporganisaties in een 9- tal Europese landen en in de Verenigde Staten / Canada en een exportafdeling voor de overige landen.

 

MANNA -  bezoek website

Manna is fabrikant van een groot gamma sauzen, zowel warme (bolognaise, groentensaus en chinese curry, ...) als koude (mayonaise, tartaar, andalouse, barbecue, ...).  Dit familiebedrijf werd zo'n 50 jaar geleden opgericht en is vandaag uitgegroeid tot een hedendaagse dynamische onderneming, die haar kwaliteitsproducten zowel in het binnenland als over de landsgrenzen heen verdeelt.  De Manna Bolognaisesaus is sinds vele jaren marktleider.

 
MATTHE bezoek website

Chocolade holgoed is onze passie!  Chocolaterie Matthé gebruikt couverture chocolade met uitsluitend 100% cacaoboter, die voor een ongeëvenaarde smaak zorgt.  Samen met de strenge kwaliteitscontroles garandeert dit de hoogwaardige kwaliteit van iedere chocolade creatie.  Chocolaterie Matthé is reeds drie generaties lang synoniem voor vakmanschap.

 
MENKEN bezoek website
Menken van den Assem frozen food is een familiebedrijf en al ruim 20 jaar een belangrijke leverancier van diepvries producten, onder andere voor horeca groothandels, bedrijfs- en institutionele cateraars en de grotere hotelketens.  U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment van hoogwaardige diepvriesspecialiteiten.  Van huisgemaakte rösti, gevulde seizoenspasta's en gastronorm lasagne tot aan krokante combisteamer frites en heerlijke plakjes vitello.
 

PIDYbezoek website

Pidy is een Belgisch familiaal innoverend voedingsbedrijf, actief in de productie van producten klaar-om-te-vullen.  Als wereldleider in droge bladerdeeg, is Pidy tevens competitief aanbieder van zanddeeg, fonçagedeeg, soezendeeg en genoise.  Drie productievestigingen in België, Frankrijk en USA.  De 6 verkoopseenheden (Benelux, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, USA en exportmarkten) staan dagelijks in voor een perfecte service en marktondersteuning naar hun klanten in meer dan 50 landen.

 

 SADIETOAST-  bezoek website 
 


VAN CROMBRUGGEN bezoek website

Fabrikant en distributeur van individueel verpakte artikelen : 'Royal Biscuits'-koekjes, 'A Rose for Quality'-chocolade, suiker, 'Eurocream'-melkcups, 'Party Troopers'-aperosnacks, 'Pure Tea'-biologische thee, 'Max Havelaar'-suiker, chocolade en honingkoekjes.  Gespecialiseerd in private label-verpakkingen.

 

VANDEMOORTELE bezoek website

Vandemoortele is de Europese marktleider in diepvriesbakkerijproducten en margarines & vetten met 5000 medewerkers, 36 productievestigingen en aanwezig in 12 Europese landen.

Vandemoortele is een familiaal gecontroleerde groep, actief in de productie en verkoop van voeding in Europa en focust op 2 activiteiten : Bakery products en Lipids.